duminică, 24 ianuarie 2010

Disputa fericirii

Au fost odata patru pitici: piticul dece, piticul asaafostsafie, piticul da si piticul nu.
La rascruce de drumuri neuronale cei 4 pitici se intalnira.
da: Este fericita. Cu siguranta este. Are de toate, multi oameni care o iubesc in jurul ei, toate lucrurile ii merg din plin, tot ce-si propune o sa i se indeplineasca, fara emotii interioare, fara intrebari care sa o macine.
asaafostsafie: Da, cu siguranta ca asa a fost sa fie. Toate lucrurile au un rost care trebuie sa se intample odata si odata. In functie de deciziile care le iei ajungi intr-un anumit punct si iata a ajuns unde trebuie. Aleluia.
dece: Dar de ce este fericita? De ce acum si nu era si mai inainte? De ce nu poate fi tot timpul fericita?
nu: Eu nu cred ca este fericita. Poate este bucuroasa, multumita, dar nu fericita. Poate ca este doar o masca ca sa ascunda ce este in interior. Poate ca toate astea au un scop, sa obtina ceva. Cu siguranta pune ceva la cale. Nu poate fi vorba de fericire. Cand o femeie este fericita inseamna ca ceva nu este in regula, atunci se intampla un lucru grav. Nu, nu cred ca este vorba de fericire.

3 comentarii:

  1. ok, da' care-i piticu de serviciu?

    RăspundețiȘtergere
  2. povestea lui o sa o afli in episodul urmator, daca o mai gasesc maine la munca. a fost prima poveste a blogului, dar am sters-o.

    RăspundețiȘtergere
  3. si oricum e trecut de 12 noaptea, timpul povestilor s-a terminat .. toata lumea la culcare :P .. noapte buna adinu .. noapte buna univers :)

    RăspundețiȘtergere