luni, 21 septembrie 2009

Dedicat corectorului de serviciu

Se face ca in vremuri indepartate, cand oamenii descoperisera blogareala si isi insirau pe acolo toate nebuniile personale sau gandurile trubadure, oameni in cautare de nimic special, cu plictiseala mare in glanda si mult timp liber s-au apucat sa citeasca toate debitarile altora.
Considerau ca ei nu pot scrie mai bine sau n-au nimic de zis sau mai bine fac altceva mai bun cu timpul lor decat sa arate si altora ce le flutura mintea si incercau sa ramana in anonimat citind sau comentand dupa caz.
Si fiindca unii erau mai nubi si cu capul in nori sau gramatica le juca feste cand venea vorba sa scrie corect, s-au nascut din dorinta arzatoare de a ajuta la scaderea analfabetismului gramatical acei oameni de nadejde si anume corectorii de serviciu.
Cu spiritul lor atent si ochi de vultur, acesti oameni dedicati reuseau sa descopere pana si cea mai fatala eroare. Cu diplomatie impaiata cu zambilici colorati iti aduceau la cunostiinta gafele, indrumandu-te pe calea cea buna si dandu-ti sfaturi marete pentru postarile viitoare.
Pe aceasta cale multumesc personal tuturor acestor persoane care ajuta la evolutia sistemului elementelor constructive ale limbii romane.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu