joi, 28 mai 2009

Vanessa Mae - The Devil's Trill


Ochi si lacrimi

Potopul care se revarsase inunda camera pleoapelor, puzderia de lacrimi nemaiputand fi acum stavilita decat de genele lungi si negre ca taciunele.
Boabe de margele cristaline incepura sa pice din ochii mari, unde suliti de soare injunghiasera cristalinul lasand in urma lor dare din ce in ce mai accentuate de sange.
Firele de lumina nu mai strabateau dincolo de mixtura de lacrimi si irisi mari si negri care se conturau in prezent ca abisul extinzandu-se sa inghita in ei tot universul globului ocular.

miercuri, 27 mai 2009

Gladiatori obositi

Fetele tuguiate de animale gata de lupta isi mijira ochii unul la altul, deoarece miopia se accentuase tot mai mult in ultima perioada, mai mai sa-si bage genele unul in ochii celuilalt.
Dupa scanteile de ura aruncate din ochi, muschii incordati gata sa plezneasca si bineinteles nelipsitul inconjor al adversarului cei doi concurenti se trasera un pas in spate scotandu-si sabile din teaca.
Aruncatul tichiilor si pelerinelor nu intarzie sa apara.
Totul fiind conform planului, cel mai mic si sifonat dintre cei doi concurenti inainta taind halci lungi de aer in drumul sau spre intimidarea adversarului. Nici celalalt emul nu se lasa mai prejos atat prin prestanta lui de lungan rapciugos cat si prin salturile de balerina dezechilibrata.
Sabiile se lovira descarcand stelute mistice si intrebari filozofico-religioase pentru cei ce urmareau spectacolul. Lumina deveni prea puternica asa ca cei din tribuna trebuira sa-i puna ochelarii de soare. Micile domnite priveau din arena lupta celor doi cocosi, pariind pe cel ce urma sa castige atat lupta cat si inima lor.
Cei doi cavaleri isi continuara salturile si inclestarile dansand in ritmul ovatiilor publicului si dand palpitatii domnitelor din arena. Dupa inca vreo cateva clampanituri de sabie, lunganul facu semn de timeout pentru a-si trage sufletul. Conditia fizica si faptul ca statea prea mult in fata calculatorului il cam dadea gata acum. Baga un energizat si incerca sa-si infrunte din nou adversarul.
Cel mic si iute intercepta intentiile rivalului sau, il invalui si-l intepa in dos.
Drept urmare fu declarat invingator, urmand sa primeasca ca premiu toata aprecierea regatului si domnitele puse la pariu.